Житомирська область,
селище Попільня
Сьогодні:
Понеділок, 13 Травня
icon clock29.03.2024
icon eye212
Спорт

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги. Разом до ПЕРЕМОГИ»

Завершився другий етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги. Разом до ПЕРЕМОГИ», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.
20 березня на базі Квітневого ліцею відбувся фінальний другий етап всеукраїнського проєкту шкільних ліг “Пліч-о-пліч” з футзалу. Взяли участь команди з Квітневого ліцею, Почуйківської філії та Романівського ліцею ім. М. Т. Рильського.
Матч був цікавим та насиченим. Перші місця здобули – молодша група Романівського ліцею, яка буде представляти громаду на обласному рівні, та старша група Квітневого ліцею.
Друге місце виборола молодша група команди Квітневого ліцею та старша група Почуйківської філії. І третє – старша група Романівського ліцею.
На церемонії нагородження панувала особлива атмосфера, адже учасники були хоч і стомлені, але щасливі. Переможців привітали сільський голова Анатолій Олійник та начальник відділу освіти Роман Суботенко.
Побажаймо командам впевнених перемог у майбутньому.
Разом до перемоги!

Марія ДОБРА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.